ZP House

Year
2017

Location
Valdivia

Designed surface
540㎡

Client
Cristian y Natalia

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2017

Location
Valdivia

Client
Cristian y Natalia

Designed Surface
540㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

The project is located on the edge of a valley in the Valdivian jungle. With a steep slope and a dense forest the house seeks to gain height, to take advantage of the view and the greatest amount of natural light.

To define the design, the mountain houses were taken as a reference, so we worked with wide ceilings, exposed beams, wood and stone for the coverings. To make the most of the view, 3 floors were raised, taking advantage of the unevenness of the land, in this way it was left on a first level parking, gym and warehouses, in the second common areas and bedrooms and in the third the main bedroom plus living room games.
¡Click aquí!