ZC House

Year
2018

Location
Osorno

Designed surface
430 ㎡

Client
Fernando y Carolina

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2018

Location
Osorno

Client
Fernando y Carolina

Designed Surface
430 ㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

In the vicinity of Osorno the ZC house is projected, which seeks to rescue the typical architecture of the area through large eaves and enhancing the wood in its exterior cladding.

As the owners move from the city to the rural area, the house has no restrictions in terms of area, which is why large rooms are projected, giving importance to the kitchen, which maintains the characteristics of the south by having a wood stove. that accompanies the daily dining room. On the other hand, the living room is accompanied by a large fireplace, which is connected through a double height of the second floor living room. Thinking of protecting the intimate enclosures, the barbecue area and terrace is located on the rear facade of the house, and which can be accessed directly from the access hall.
¡Click aquí!