RP House

Year
2018

Location
Algarrobo

Designed surface
250 ㎡

Client
Evelyn y Victor

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2018

Location
Algarrobo

Client
Evelyn y Victor

Designed Surface
250 ㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

The RP house was designed for a young couple where the main requirement was to be able to receive family and friends in a comfortable space, where the main space was the common area. This is why the house was projected in two volumes, one of bedrooms and the other of common rooms, which are connected through the outside terrace.

To keep the lines simple, two large ceilings were projected, which allow reaching a great height in the center, giving amplitude to the living room and entrance hall. Wood and stone were chosen for the coverings, to give more warmth to the design.
¡Click aquí!