MR House

Year
2019

Location
Limache

Designed surface
190㎡

Client
Bárbara y Javier

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2019

Location
Limache

Client
Bárbara y Javier

Designed Surface
190㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

From the beginning it was contemplated that the house had to focus on privileging the views of the fruit plantations and turning its back on the neighbor's existing house, taking advantage of the natural light in the main areas.

For this reason, 3 volumes are proposed, one for main bedrooms, another for common areas such as living room, dining room, kitchen and one for a guest bedroom and living room. For the exterior, dark coatings are projected, to enhance the green of nature and a central volume of corten steel which is complemented by the surrounding color palette.