PR House

Year
2018

Location
Parque Buchén

Designed surface
130 ㎡

Client
Claudia y René

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2018

Location
Parque Buchén

Client
Claudia y René

Designed Surface
130 ㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

Located in the foothills of El Buchén, the project is immersed in an extensive native forest conservation area. With rain, snow and wind for most of the year, a house with sloping roofs and large eaves is proposed, raising the house on a structure of pillars, which take the shape of the land, managing to leave a parking lot under the living space.

The project seeks to house a 3-generation family group in a house that does not exceed 140 square meters. Due to the location, the greatest number of people will arrive in summer, which is why the house projects a large terrace which allows the interior spaces to be expanded.