MC House

Year
2018

Location
Villarrica

Designed surface
160 ㎡

Client
María Inés

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2018

Location
Villarrica

Client
María Inés

Designed Surface
160 ㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

The MC house was born from the need to welcome a large number of family members, where the program is separated into a rest area and another for fun. This is why there are two volumes, one for bedrooms and the other for common areas and a barbecue area, which are linked by an internal bridge, which helps to keep the noise from the rest area isolated.

Being the guest house, we sought to maintain the same style as the main house, in a more modern way. This is why two simple volumes were chosen, where the windows are distributed proportionally with beams and pillars.
¡Click aquí!