CG House

Year
2018

Location
Puyuhuapi

Designed surface
130 ㎡

Client
Carolina

Design Team
WINTERI Arquitectos

Year
2018

Location
Puyuhuapi

Client
Carolina

Designed Surface
130 ㎡

Design team
WINTERI Arquitectos

Hidden among the fjords of Patagonia, is the C | G house, a project that seeks total connection with the environment and camouflage with nature. Being immersed in a lush Patagonian forest, the house is raised on pillars, allowing the place to intervene as little as possible.

Due to weather conditions, sloped roofs are projected to combat rain and snow. To have good lighting, windows with double hermetic glass and velux are projected on the ceilings. Inside, a large part of the furniture is projected on site, since this avoids having to arrive with a large truck at the site.